zandkorrels

zandkorrels

Lezen, schrijven, observeren.

Ik wil zandkorrels, steentjes en rotsblokken taal rondstrooien.

VERTROUWEN

korrelsGeplaatst door José wo, oktober 11, 2017 20:39:05

Er is eindelijk een regeerakkoord. De aanstaande regering vraagt om vertrouwen. Dat denken ze te krijgen van alle normale, gewone Nederlanders. Daar ik hoor er niet bij. Waarom niet? Omdat ik het niet normaal vind dat de BTW verhoogd wordt op eerste levensbehoeften als brood, melk, groente en fruit. Eigenlijk zou op die zaken helemaal geen BTW geheven moeten worden. Doe dat liever op vliegtickets en brandstof voor de luchtvaart. Dat dit niet gebeurt vind ik niet normaal, laat staan gewoon. Wat ik ook niet normaal vind is dat kinderen voortaan het Wilhelmus van buiten moeten leren. Leer ze fatsoenlijk lezen, schrijven en rekenen en betaal hun leerkrachten een goed salaris! Ook niet normaal en gewoon: het immigratiebeleid wordt nóg strenger, voor zorg wordt lang niet voldoende uitgetrokken en mensen met hoge inkomens gaan er meer op vooruit dan die met lage inkomens. Tenslotte: er worden wat groene maatregelen genomen, maar bij lange na niet genoeg. Dus nee, meneer Rutte en collega's, mijn vertrouwen krijgen jullie niet.

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.
Geplaatst door Boukje do, oktober 12, 2017 17:22:14

Dat gebeurd niet.
Daar heb ik dan weer wél alle vertrouwen in.

Geplaatst door Ria B do, oktober 12, 2017 16:31:03

En dat willen we h e l e m a a l n i e t!!!

Geplaatst door José do, oktober 12, 2017 13:33:19

Toch betrap ik me erop dat ik hoop dat ze het even volhouden. Want ik ben zó bang dat na volgende verkiezingen Wilders en Baudet het voor het zeggen krijgen...

Geplaatst door Boukje do, oktober 12, 2017 13:24:35

Ik houd mijn ongenoegen maar voor me. Niemand zit hier te wachten op een lading negativiteit van mijn kant ;-)
@Ria, ik vraag me hetzelfde af, hoe lang blijven ze zitten, wanneer 'mogen' we weer naar de stembus? En waarom hoor ik niet bij 'iedereen'?
Dus nee, hier ook totaal geen vertrouwen.

Geplaatst door Ria B wo, oktober 11, 2017 20:58:19

Zeer duidelijk! 'Iedereen' gaat er op vooruit zeggen ze. Maar ik niet (gepensioneerd en m'n huis afbetaald). Hoe lang blijven ze zitten? Wanneer 'mogen' we weer naar de stembus?