zandkorrels

zandkorrels

Lezen, schrijven, observeren.

Ik wil zandkorrels, steentjes en rotsblokken taal rondstrooien.

RECHTBANK

korrelsGeplaatst door José do, februari 08, 2018 13:02:25

Welke rechtbank durft het aan een fikse straf op te leggen aan iemand die zo maf is om voor de lol een raket af te schieten en daarmee meteen een auto de ruimte in te gooien? Een auto! Die naar verwachting honderden miljoenen jaren om de zon zal zweven! Honderden miljoenen jaren! In de ruimte horen planeten, zonnen, manen en sterren. Aardbewoners en hun troep hebben er niets te zoeken. Ik vind alle ruimtevaart geldverslindende onzin, maar deze vaart in de ruimte is helemaal van de gekke. Wat kost dat wel niet? Kan zo'n miljonair zijn geld niet beter besteden? Bijvoorbeeld aan het oplossen van de honger in de wereld? Dat doet alsof de aarde hem lief is en ontwerpt daarom een milieuvriendelijke auto...jaja, allemaal alleen ter eer, glorie en fortuingroei van mister Elon Musk himself! Als ik een rechter was en hij verscheen voor mij, dan wist ik het wel: schuldig aan belediging en vervuiling van het universum; veroordeling tot afstaan van zijn hele kapitaal aan het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties, alwaar hij zelf ook te werk wordt gesteld. Die milieuvriendelijke auto's laten we dan wel door een fatsoenlijker mens ontwikkelen.
Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.
Geplaatst door Ria B zo, februari 11, 2018 17:42:48

Correctie: ik bedoel natuurlijk te zeggen dat de straf niet zwaar genoeg kan zijn.

Geplaatst door Ria B zo, februari 11, 2018 17:41:10

Heel duidelijk. Je hebt je punt gemaakt. Ik ben het overigens helemaal met je eens. Voor de rechter met hem! De straf kan niet te zwaar zijn.